Coronavirus (COVID-19)
update 15-07-2020:

Geopend

De praktijk is geopend voor alle houding- en beweging gerelateerde zorg. Hierbij volgen wij de leidraad die landelijk is opgesteld door het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie. Het consult (het stellen van een diagnose, onderzoek, behandeling, begeleiding of advies) zal zo veel mogelijk op 1,5 meter afstand plaatsvinden in de praktijk of bij u thuis. Het consult kan ook via de telefoon of beeldbellen. Wij zullen dan uw gegevens noteren en een half uur inplannen om u te adviseren. Dit consult wordt, net als een normale behandeling, in rekening gebracht bij uw zorgverzekeraar.

Wanneer kunnen wij u helpen

Indien u naar de praktijk komt, zullen wij u alleen te woord staan als wij zelf geen koorts hebben, niet hoesten, niesen of neusverkouden zijn. Uiteraard volgen we daarnaast de normale hygiene maatregelen. Ook van u vragen we niet naar de praktijk te komen als u nu of in de afgelopen 2 weken koorts heeft of heeft gehad, hoest, niest of neusverkouden bent of was, om verspreiding van het virus te voorkomen.

Beschermingsmiddelen

De fysiotherapeut zal zoveel mogelijk anderhalve meter afstand houden tijdens een gesprek en oefeningen. Zodra hij of zij u gaat onderzoeken of lichamelijk behandelen, zal er naast de normale hygiene maatregelen een mondmasker worden gedragen.

Wachtkamer

We hebben de ruimte in de wachtkamer aangepast om niet onnodig met andere mensen in aanraking te komen. We willen u vragen om te proberen zo precies mogelijk op tijd te komen.


Contact

praktijk voor fysio- en manuele
therapie Carla Bastemeijer

Verdistraat 6
3161 RK, Rhoon
T 010 5014516