Medewerkers
Carla Bastemeijer (BIG registratienummer 19044749204) is fysiotherapeut, manueeltherapeut en de praktijkeigenaar. Ze is verantwoordelijk voor de visie en de kwaliteit van de praktijk en ziet 3 dagen per week patienten. Zij behandelt alle voorkomende gezondheidsproblemen bij volwassenen/ kinderen en begeleidt veel sporters en (marathon-)lopers. Zij is extended scope specialist, wat betekent dat ze zich verdiept heeft in de werking van medicijnen, verwijzen naar specialisten en het beoordelen van rontgenfoto's, scans en echografie. Het maken van echo's doet zij in samenwerking met huisarts JTE de Penning. De andere 2 dagen is ze verbonden aan het ErasmusMC en doet ze onderzoek naar kwaliteit van zorg vanuit het oogpunt van de patient.
Jochem van Schalkwijk (BIG registratienummer 09051851404) is fysiotherapeut, manueeltherapeut en gezondheidswetenschapper. Hij werkt 2 dagen in de praktijk behandelt als fysio-/manueeltherapeut alle voorkomende gezondheidsproblemen en is het eerste aanspreekpunt voor welvaartsziekten als diabetes, hoge bloeddruk en overgewicht. De andere dagen is hij docent en opleidingscoordinator op de opleiding manuele therapie van Brederode Hogeschool in Rotterdam.
Ina Hödl (BIG registratienummer 09922895104) is fysiotherapeut en werkt naast haar eigen praktijk in een gezondheidscentrum in Rotterdam-Zuid, 2 dagen per week in onze praktijk. Haar interesse ligt bij de ouder wordende mens, een in Albrandswaard groeiende doelgroep. Ina is zich hierin aan het specialiseren en volgt de Master opleiding Geriatrie in Amersfoort, welke zij afrondt in 2022.
Tim Luijsterburg (BIG registratienummer 59920176504) is fysiotherapeut, manueeltherapeut en werkt 4 dagen in de week in de praktijk. Tim behandelt alle voorkomende gezondheidsproblemen en heeft met zijn hockey achtergrond ook veel interesse in sporters. Daarnaast heeft hij een aantekening voor het maken van echo's bij schouderproblemen en (spier-)blessures.


Contact

praktijk voor fysio- en manuele
therapie Carla Bastemeijer

Verdistraat 6
3161 RK, Rhoon
T 010 5014516